• Read about:
    • Hygiene-Rückmeldesystem und auftretende Schlachtkörperverunreinigungen
    • Aflatoxin-producing A. flavus…

  • Read about:
    • Three dimensional food printing technology
    • Chemische Zusammensetzung von Wildleber
    • Effects…

  • Read about:
    • Impact of Different Fumigants on the Quality of Perishables
    • Effects of different processing ways…

  • Read about:
    • Effect of decontamination on chicken carcasses
    • Use of forest fruit purees in standard and probiotic…

  • Read about:
    • Hybrid cooking effects on beef textural and microbial properties
    • Biofilms from Staphylococcus aureus…

  • Read about:
    • The effect of lactoccocin BZ against Escherichia coli
    • Physicochemical properties of cherry laurel…

AfL-Logo

Journal of Food Safety and Food Quality

Offizielles Organ des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft e. V.


Lesen Sie eine Ausgabe gratis

Download Probeheft

Lebensmittelhygiene im Fokus

Das Journal of Food Safety and Food Quality ist das offizielle Organ des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft.

> Über uns