Volume 61 Issue 4 2010 - (August 2010)
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Quality aspects of a spreadable raw sausage product manufactured from wild boar meat
Qualitätseigenschaften einer Modell-Mettwurst aus Wildschweinfleisch
Almut Schimpl, Friedrich Bauer, Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 153–159 - Original Article
Acid adaptation sensitizes Salmonella enterica serovar Typhimurium to osmotic and oxidative stresses
Säure-Anpassung sensibilisiert Salmonella enterica serovar Typhimurium für osmotischen und oxidativen Stress
Avelino Álvarez-Ordóñez, Ana Fernández, Ana Bernardo, Mercedes LópezJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 148–152 - Original Article
Beverages based on buffalo cheese whey – product design and limits
Getränke aus Büffelmilchmolke – Entwicklung und Grenzen
Peggy G. Braun, Sandy Schumann, Susanne S. SpittelJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 145–147 - Original Article
Changes in health beneficial components during ice storage of African catfish (Clarias gariepinus)
Änderungen von gesundheitlich vorteilhaften Bestandteilen während der Eislagerung von Afrikanischem Wels (Clarias gariepinus)
Rune Larsen, Sabine Mierke-Klemeyer, Hanne Mæhre, Edel O. Elvevoll, ... Jörg OehlenschlägerJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 139–144 - Original Article
In vitro study of the antimicrobial effect of selected probiotics combined with prebiotics on Campylobacter jejuni
In-vitro-Studie über die antimikrobielle Wirkung von ausgewählten Probiotika kombiniert mit Präbiotika auf Campylobacter jejuni
Kadrin Meremäe, Mati Roasto, Terje Tamme, Marina Ivanova, ... Priit EliasJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 132–138 - Original Article
PFGE-typing of Enterobacter cloacae, Klebsiella pneumoniae and Leclercia adecarboxylata isolates from an infant formula processing plant
PFGE-Typisierung von Enterobacter cloacae, Klebsiella pneumoniae und Leclercia adecarboxylata Isolaten aus einem Verarbeitungsbetrieb für Säuglingsanfangsnahrung
Alexandra Popp, Claudia Fricker-Feer, Karl Gschwend, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(4), 128–131