Volume 75 Issue 6 2024
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Physico-chemical properties and antioxidant activity of five Algerian honeys and margarines formulated with honey as antioxidant and preservative
Physikalisch-chemische Eigenschaften und antioxidative Aktivität von fünf algerischen Honigsorten und Margarinen, die Honig als Antioxidationsmittel und Konservierungsstoff enthalten
Nawel Guenaoui, Salim Ouchemoukh, Nadia Amessis-Ouchemoukh, Rabha Ayad, ... Vlad MureşanJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(6), 167–178 - Original Article
Preliminary identification of aflatoxin-producing A. flavus Link and A. parasiticus Speare in samples of five varieties of dried chili peppers marketed in the city of Oaxaca, Mexico
Vorläufige Identifizierung der Aflatoxin produzierenden A. flavus Link und A. parasiticus Speare in Proben von fünf Sorten getrockneter Chilischoten, die in der Stadt Oaxaca, Mexiko, vermarktet werden
Carlos Francisco Varapizuela-Sánchez, Diana Matías-Pérez, Alma Dolores Pérez-Santiago, Aymara Judith Díaz-Barrita, ... Marco Antonio Sánchez-MedinaJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(6), 161–166 - Original Article
Influence of a hygiene feedback system during pig slaughter on the frequency of carcass contamination
Einfluss eines Hygiene-Rückmeldesystems während der Schweineschlachtung auf die Häufigkeit auftretender Schlachtkörperverunreinigungen
Janna Tholen, Matthias UpmannJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(6), 156–160