Volume 66 Issue 5 2015 - (October 2015)
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Comparison of melatonin concentrations in raw and processed cow’s milk
Vergleich der Melatoninkonzentrationen in Rohmilch und verarbeiteter Kuhmilch
Christin Schaper, Martin Koethe, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(5), 149–153 - Original Article
Effects of different processing techniques on the carpet shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758)
Auswirkung unterschiedlicher Verarbeitungstechniken auf die Qualitätsmerkmale von Teppichmuscheln (Ruditapes decussatus, Linnaeus, 1758)
Emre Çag˘lak, Barıs¸ Karsli, Serkan KoralJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(5), 141–148 - Original Article
Lipid oxidation in meat products packaged stored under vacuum and modified atmosphere with different concentrations of carbon dioxide and nitrogen
Lipidoxidation in Vakuum bzw. unter Gasatmosphäre mit unterschiedlichen Gehalten an Kohlenstoffdioxid und Stickstoff verpackten und gelagerten Fleischerzeugnissen
Malgorzata Stasiewicz, Krzysztof Lipinski, Marek Cierach, Cezary PurwinJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(5), 136–140 - Original Article
Pilot study on the time profile and corresponding temperatures of game meat in the approved game meat chain in Austria
Pilotstudie zum Zeitprofil und den korrespondierenden Temperaturen in der Wildfleischkette in Österreich
Peter Paulsen, Alessandra Avagnina, Frans J. M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(5), 132–135 - Original Article
Pilot study on metal contents in meat portions from wild game killed by “lead-free” rifle bullets
Pilotstudie zu Metallgehalten in Fleischportionen von mit „bleifreien“ Büchsengeschossen erlegtem Wild
Peter Paulsen, Manfred Sager, Friedrich Bauer, Iris Schuhmann-IrschikJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(5), 128–131