Volume 63 Issue 4 2012 - (August 2012)
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Effect of individual quarter milking with periodic air intake on free fatty acids (FFA) in the milk of dairy cows
Der Einfluss des viertelindividuellen Melkens mit periodischem Lufteinlass auf freie Fettsäuren (FFA) in Milch von Kühen
Sandra Rose-Meierhöfer, Susanne Demba, Christian Ammon, Hülya Öz, ... Reiner BrunschJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(4), 121–125 - Original Article
Meat quality aspects of roe deer, with regard to the mode of killing (shooting)
Aspekte der Fleischqualität bei Rehkitzen, unter Berücksichtigung verschiedener Erlegungsarten
Iris Irschik, Friedrich Bauer, Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(4), 115–120 - Original Article
Implementation of risk based meat inspection of fattening pigs without incision in a slaughterhouse in Lower Saxony
Implementierung einer risikoorientierten Fleischuntersuchung ohne Anschnitte beim Mastschwein in einem norddeutschen Schlachtunternehmen
Anne Hiller, Lourens Heres, Gereon Schulze Althoff, Bert Urlings, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(4), 107–114 - Original Article
Application of microbiological criteria in food processing – Metrics
Die Anwendung von mikrobiologischen Kriterien im Herstellungsprozess – Metrics
Lüppo EllerbroekJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(4), 101–106 - Original Article
Personal and scientific findings from many years of research on lactobacilli and bifidobacteria in humans and animals as well as in food with conclusions about the uniqueness of organisms
Persönliche und wissenschaftliche Erkenntnisse aus langjähriger Forschung über Laktobazillen und Bifidobakterien bei Mensch und Tier sowie in Lebensmitteln mit Schlussfolgerungen zur Einzigartigkeit der Lebewesen
Gerhard ReuterJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(4), 96–100