Volume 63 Issue 3 2012 - (June 2012)
- Original Article
Udder health from the laboratory point of view
Eutergesundheit aus Sicht eines Diagnostiklabors
Nils Th. Grabowski, Birte Ahlfeld, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 86–91 - Original Article
Strategies for the control of mastitis caused by environmental pathogens as a herd problem
Strategien zur Bekämpfung von Mastitiden durch Umwelt-assoziierte Keime als Herdenproblem
Martina HoedemakerJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 81–85 - Original Article
Influence of stress on mammary functions
Einfluss von Stress auf Funktionen des Euters
Sabine Leonhard-MarekJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 76–80 - Original Article
Automatic milking systems (AMS): udder health management
Automatische Melksysteme (AMS): Eutergesundheitsmanagement
Friederike ReineckeJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 68–75 - Original Article
Modern trends of milking systems to support udder health – case study Herd Navigator™
Moderne Trends in der Melktechnik zur Unterstützung der Eutergesundheit – Fallbeispiel Herd Navigator™
Diana Cordes, Ulrike BorchertJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 65–67 - Original Article
Strategies against mastitis due to cow-associated pathogens as a herd problem
Strategien zur Bekämpfung von Mastitiden durch kuhassoziierte Mikroorganismen als Herdenproblem
Volker KrömkerJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(3), 61–64