Volume 62 Issue 6 2011 - (December 2011)
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Changes in lipid oxidation levels and fatty acid composition in the meat of milk-fed lambs during refrigerated and frozen storage – Nutritional indices
Änderungen in den Lipidoxidationniveaus und der Fettsäurezusammensetzung im der Fleisch von Milch vergefüttert Lämmer während der Kühllagerung und der Gefrierkühllagerung – Ernährungs Anzeichen
G. Samouris, E. Kasapidou, M. Ioannidou, A. EleftheriadouJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(6), 217–222 - Original Article
Occurrence, spoilage characteristics and pathogenicity of Bacillus spp. and Yersinia spp. from cheeses
Vorkommen, Verderbnis-Eigenschaften und Pathogenität von Bacillus spp. und Yersinia spp. in Käse
Fatma Özdemir, Seza ArslanJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(6), 212–216 - Original Article
Presence of bacilli in pasteurized packaged foods and determination of heat resistance of vegetative cells and spores of selected Bacillus isolates
Vorkommen von Bazillen in pasteurisierten verpackten Lebensmitteln und Bestim - mung der Hitzeresistenz vegetativer Zellen und Sporen ausgewählter Bacillus-Isolate
B. Becker, U. Schillinger, B. Böhringer, T. Untucht, ... C. M. A. P. FranzJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(6), 205–211 - Original Article
Occurrence of Coxiella burnetii DNA in bulk tank milk samples in Switzerland
Vorkommen von Coxiella burnetii DNA in Tankmilchproben schweizerischer Herkunft
Andreas Baumgartner, Isabel Niederhauser, Walter SchaerenJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(6), 200–204 - Original Article
“Meat Juice Multi-Serology“ – A tool for the continuous improvement of herd health and food safety in the framework of the riskbased meat inspection of slaughter pigs
"Fleischsaftmultiserologie" – Werkzeug für einen kontinuierlichen Verbesserungsprozess der Herdengesundheit und der Lebensmittelsicherheit im Rahmen der risikoorientierten Schlachttier- und Fleischuntersuchung von Schlachtschweinen
Diana Meemken, Thomas BlahaJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(6), 192–199