Volume 62 Issue 5 2011 - (October 2011)
- Original Article
Evaluation of ELISA for the detection of Trichinella antibodies in swine: results from a ring trial
Evaluierung eines ELISA zum Nachweis von Trichinella-Antikörpern beim Schwein: Ergebnisse einer Laborvergleichsuntersuchung
Eva V. Knoop, Matthias Filter, Karsten NöcklerJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 181–187 - Review
Detection, identification and typing methods for Cronobacter spp. – a review*
Detektion, Identifizierung und (Sub-)typisierung von Cronobacter spp. – eine Literaturübersicht*
Angelika Lehner, Claudia Fricker-Feer, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 175–180 - Original Article
Microbial ecology on poultry carcasses along the production line*
Mikrobielle Ökologie von Geflügelschlachtkörpern entlang der Fertigungslinie*
Frans J. M. Smulders, Barbara Gleisz, Dmitrij Sofka, Angelika Sacher, ... Friederike HilbertJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 170–174 - Original Article
Relevance of parasitic zoonoses for the official meat inspection*
Bedeutung parasitärer Zoonosen für die amtliche Fleischuntersuchung*
Katharina Riehn, Ernst LückerJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 162–169 - Original Article
Experimental studies on the influence of washing of table eggs on their microbial quality*
Experimentelle Studien über den Einfluss des Waschens von Hühnereiern auf deren mikrobiologische Beschaffenheit*
Peggy G. Braun, Claudia Wittmann, Karsten FehlhaberJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 157–161 - Original Article
Comparison of two decontamination procedures, three culture media, and real time-PCR assay for the detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) from artificially contaminated raw sausage*
Vergleich von zwei Dekontaminationsverfahren, drei unterschiedlichen Kulturmedien und real time PCR-Verfahren zum Nachweis von Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) aus artifiziell kontaminierter Rohwurst*
Ömer Akineden, Jorge A. Fernández-Silva, Sandra Weirich, Amir Abdulmawjood, Michael BülteJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(5), 150–156