Volume 62 Issue 1 2011 - (February 2011)
- Original Article
Lactic acid bacteria associated with pig skin at pre- and post-scalding slaughter stages
Milchsäurebakterien auf der Haut von Schweinen vor und nach dem Brühprozess
Hanna-Saara Lundström, K. Johanna BjörkrothJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(1), 26–31 - Original Article
An exploratory investigation on the microbiological quality of dim sum (pork dumplings) sold in Chiang Mai, Thailand
Eine explorative Untersuchung über die mikrobiologische Qualität von Dim Sum (mit Schweinefleisch gefüllte Teigtaschen) in Chiang Mai, Thailand
Warangkhana Chaisowwong, Josef Kleer, Marion Reinartz, Maximilian P. O. Baumann, ... Goetz HildebrandtJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(1), 20–25 - Original Article
Detection of Listeria species in fresh fish and fish market environment by IMS technique in Turkey
Nachweis von Listerien bei Frischfisch und auf Fischmärkten der Türkei mittels immunmagnetischer Separation
Levent Akkaya, Halil Ibrahim Atabay, Veli Gok, Recep KaraJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(1), 16–19 - Original Article
Shelf-life and microbiological properties of refrigerated sea urchin (Paracentrotus lividus) roe
Haltbarkeit und mikrobiologischen Eigenschaften von gekühltem Seeigel (Paracentrotus lividus) Rogen
Antonio Panebianco, Alessandro Giuffrida, Davide Tasca, Viktoria Atanassova, Graziella ZiinoJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(1), 11–15 - Original Article
Studies on the growth of Salmonella in table eggs under different storage temperatures
Untersuchungen zum Wachstum von Salmonellen in Konsumeiern bei unterschiedlichen Lagerungstemperaturen
Matthias Greiner, Thomas Alter, Annette Johne, Daniela Schlichting, ... Bernd AppelJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(1), 6–10