Volume 61 Issue 5 2010 - (October 2010)
- Original Article
Application of EU legislation concerning food control fees in Finland
Anwendung von Gemeinschaftsvorschriften über die Gebühren für die amtliche Lebensmittelkontrolle in Finnland
Outi Lepistö, Mari Nevas, Marja-Liisa HänninenJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(5), 189–194 - Original Article
Changes in the physicochemical properties of high pressure treated rainbow trout
Hochdruckbehandlung von Regenbogenforellen
Nuray Erkan, Hami Alpas, Gonca Üretener, Arif Selçuk, Sencer BuzrulJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(5), 183–188 - Original Article
Occurrence of aflatoxin M1 in raw cow milk in the Afyonkarahisar province of Turkey
Vorkommen von Aflatoxin M1 in roher Kuhmilch in der Provinz Afyonkarahisar in der Türkei
Abdullah Çaglar, Hasan Hüseyin KaraJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(5), 179–182 - Original Article
Changes in lipid oxidation and fatty acid composition in pork and poultry meat during refrigerated and frozen storage
Änderungen der Lipidoxidation und der Fettsäurezusammensetzung im Schweinefleisch und im Geflügelfleisch während der Kühllagerung und der Gefrierkühllagerung
A. Eleftheriadou, G. Samouris, M. Ioannidou, E. KasapidouJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(5), 173–178 - Original Article
Effect of Flavanol-Rich Cocoa Powder on the Growth of Bacillus cereus Spores in Reference Media
Effekt von Flavonol-reichem Kakaopulver auf das Wachstum von Bacillus cereus-Sporen in Referenzmedien
Carmen Ferrer, Aurora Marco, Dolores Rodrigo, Begoña Muguerza, Antonio MartínezJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(5), 168–172