Volume 61 Issue 3 2010 - (June 2010)
- Original Article
Prevalence of Campylobacter in animals and food
Vorkommen von Campylobacter in der Tierpopulation und im Lebensmittel
L. Ellerbroek, A. Lienau, G. NätherJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(3), 112–123 - Original Article
Control measures against Campylobacter in primary production and in poultry processing
Interventionsmaßnahmen gegen Campylobacter in der Primärproduktion und in der Geflügelfleischgewinnung
Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(3), 108–111 - Original Article
Risk factors of the occurence of Campylobacter spp. infections in fattening pigs
Einflussfaktoren auf das Vorkommen von Campylobacter-spp.-Infektionen beim Mastschwein
Alexandra von Altrock, Martin Beyerbach, Uwe Roesler, Ahmad Hamedy, Karl-Heinz WaldmannJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(3), 102–107 - Original Article
Campylobacter jejuni – The Search for virulence-associated factors
Campylobacter jejuni - Die Suche nach Virulenz-assoziierten Faktoren
Andreas E. Zautner, Sahra Herrmann, Uwe GroßJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(3), 91–101 - Original Article
Viewpoint: Campylobacter
Alternative Sichtweisen: Campylobacter
Trudy M. Wassenaar, Heike Laubenheimer-PreußeJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(3), 85–90