Volume 61 Issue 1 2010 - (February 2010)
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Retention of health beneficial components during hot- and cold-smoking of African catfish (Clarias gariepinus) fillets
Verbleiben von gesundheitlich vorteilhaften Bestandteilen im Filet von Afrikanischem Wels (Clarias gariepinus) während des Kalt- und Heißräucherns
Rune Larsen, Sabine Mierke-Klemeyer, Hanne Mæhre, Edel O. Elvevoll, ... Jörg OehlenschlägerJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 31 - Original Article
Determination of microbial surface contamination on beef carcasses
Untersuchung der mikrobiellen Oberflächenkontamination von Rinderschlachtkörpern
Haydar Özdemir, U. Tansel Sireli, H. Yesim CanJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 27–30 - Original Article
Identification of Enterbacteriaceae and Cronobacter spp. in raw milk, milk concentrate and milk powder: prevalence and genotyping
Identifizierung von Enterobacteriaceae und Cronobacter spp. aus Rohmilch, Milchkonzentrat und Milchpulver: Prävalenz und Genotypisierung
Angelika Lehner, Claudia Fricker-Feer, Karl Gschwend, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 22–26 - Original Article
Effect of various chemical decontamination treatments on natural microflora and sensory attributes of chicken liver
Einfluss unterschiedlicher chemischer Dekontaminationsmethoden auf die natürliche Mikroflora und sensorische Eigenschaften von Hühnerleber
Halil Tosun, Bülent Ergönül, Ersel ObuzJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 18–21 - Original Article
Comparison of proximate and fatty acid composition of the flesh of wild and cultured fish species
Vergleich der Grundzusammensetzung und der Fettsäurezusammensetzung von wilden und gefarmten Fischarten
Tolga Dincer, Sukran Cakli, Asli CadunJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 12–17 - Original Article
Double freezing of redfish (Sebastes spp.) fillets and minces: influence on sensory, physically and chemically assessed quality attributes of coated portions
Doppelgefrieren von Filet und Farce aus Rotbarsch (Sebastes spp.): Einfluss auf mit sensorischen, physikalischen und chemischen Methoden bewertete Qualitätsparameter panierter Portionen
Reinhard SchubringJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(1), 4–11