Volume 66 Issue 3 2015 - (June 2015)
- Original Article
Heavy metal levels in several fish species from Turkey
Schwermetallgehalte verschiedener Fischarten aus der Türkei
Bülent Ergönül, Asuman Aktas¸, Pelin Günç Ergönül, Akif KundakçıJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(3), 79–82 - Original Article
Processing and disposal of animal by-products and side-products at slaughter
Nutzung und Entsorgung von tierischen Nebenprodukten und Nebenprodukten der Schlachtung
Lüppo Ellerbroek, Alexander Heinrich, Jutta Zagon, Dieter Meermeier, ... Mirjam JasperJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(3), 74–78 - Original Article
Molecular detection of mycobiota and aflatoxins contamination of chili
Molekularer Nachweis von Schimmelpilzen und Aflatoxinen in Chili
Youssuf A. Gherbawy, Yassmin M. Shebany, Mohmaed A. Hussein, Thanaa A. MaghrabyJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(3), 66–73 - Original Article
Occurrence and determination of Helico bacter pullorum in conventional broiler-chicken farms in the Czech Republic between 2013 and 2014
Das Auftreten und Identifikation des Helicobacter pullorum in den konventionellen Broilerfarmen in der Tschechischen Republik zwischen den Jahren 2013 und 2014
Renata Przybylova, Irena Svobodova, Radka Hulankova, Gabriela BorilovaJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(3), 61–65 - Original Article
Characteristics of Salmonella enterica ssp. enterica serotype Schwarzengrund associated with human infections in Switzerland: 2006–2010
Charakterisierung von Salmonella enterica ssp. enterica serotype Schwarzengrund Stämmen isoliert von Patienten zwischen 2006 und 2010 in der Schweiz
Magdalena Nüesch-Inderbinen, Nicole Cernela, Herbert Hächler, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(3), 56–60