Volume 65 Issue 6 2014 - (December 2014)
- Original Article
Investigation of probiotic properties of lactobacilli bacteria isolated from human gastrointestinal tract
Untersuchung von probiotischen Eigenschaften von Lactobacilli-Bakterien aus menschlichem Gastrointestinaltrakt isoliert
Sener Tulumoglu, Ergin Kariptas, Belgin Erdem, Önder Idil, Emel Atas BerksoyJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(6), 151–163 - Original Article
Quality parameters control of heat-treated durable sausage „Vysocˇina“ from the Czech distribution network
Kontrolle der Qualitätsparameter der wärmebehandelten Dauerwurst „Vysocˇina“ aus dem Einzelhandelsnetz der Tschechischen Republik
Frantisek Jezek, Lucie SedlákováJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(6), 145–150 - Original Article
Short communication:
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp., and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars hunted in Southern ItalyKurzmitteilung:
Prävalenz von IgG gegen den Hepatitis E-Virus, Salmonella spp. und Toxoplasma gondii in Fleischsaftproben von in Süditalien gejagten WildschweinenEleonora Sarno, Nicola Costanzo, Vincenzo Quaranta, Adriano Michele Luigi Santoro, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(6), 141–144 - Original Article
Coagulase-negative staphylcococci lead to false-positive results on chromID S. aureus and chromID MRSA agar
Koagulase-negative Staphylokokken führen zu falsch-positiven Ergebnissen auf chromID S. aureus und chromID MRSA Agar
Axel Merz, Valentin Pflüger, Sophia JohlerJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(6), 137–140