Volume 65 Issue 4 2014 - (August 2014)
- Original Article
Probiotic bacteria in fermented dairy products
Probiotische Kulturen in fermentierten Milchprodukten
Christin Schaper, Dirk Krowas, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(4), 104–109 - Original Article
Investigations of infrared thermography and its application on dairy cows
Untersuchungen zur Infrarotthermographie und deren Anwendung bei Milchkühen
Ulrike Heyde, Steffi GeidelJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(4), 98–103 - Original Article
Udder health and machine milking – Pathogen transfer via direct mechanisms
Eutergesundheitsrisiken beim maschinellen Milchentzug – Übertragung von mastitis - relevanten Mikroorganismen durch direkte Effekte
Volker KrömkerJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(4), 95–97 - Original Article
Swabbing milking machines – microbiological findings and posting behaviour of veterinary practitioners in Northern Germany
Zum Tupfern von Melkanlagen – mikrobiologische Befunde und Einsendeverhalten norddeutscher Tierarztpraxen
Nils Th. Grabowski, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(4), 88–94