Volume 64 Issue 6 2013 - (December 2013)
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The effect of milk type and heat treatment on physicochemical and microbiological properties of Tulum cheese whey
Die Wirkung von Milchart und Wärmebehandlung auf die physikalisch-chemischen und mikrobiologischen Eigenschaften der Käsemolke von Tulumkäse
Durmus Sert, Nihat AkinJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(6), 179–185 - Original Article
Effect of different temperature-time combinations on chemical, microbiological, textural and sensorial attributes of sous vide turkey breast meats cooked for extended periods
Einfluss unterschiedlicher Temperatur-Zeit-Kombinationen auf chemische, mikrobiologische, sensorische und texturelle Eigenschaften von Sous-Vide gegarten Putenbrustfleisch
Bülent Ergönül, Mustafa Özçam, Ersel ObuzJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(6), 175–178 - Original Article
„Evaluierung der antimikrobiellen Wirkung von Pflanzenextrakten auf Listeria monocytogenes in Weichkäse“
„Evaluation of antimicrobial activities of plant extracts on Listeria monocytogenes in manufactured red smear-ripened cheese"
Karin Kühnast, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(6), 168–174 - Original Article
Quality alterations of turkey and pig meat during storage in modified atmosphere or vacuum packages
Veränderungen der Qualität von Puten- und Schweinefleisch während der Lagerung in Schutzgas- oder Vakuumverpackungen
Ines Blacha, Carsten Krischek, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(6), 160–167