Volume 64 Issue 5 2013 - (October 2013)
- Original Article
Changes in the physicochemical properties of scalded sausages stored under vacuum and modified atmosphere conditions
Änderungen der physikalisch-chemischen Eigenschaften von Brühwürsten, die im Vakuum und unter modifizierter Atmosphäre aufbewahrt werden
Małgorzata Stasiewicz, Krzysztof Lipiński, Marek CierachJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(5), 146–155 - Original Article
Prevalence of Cysticercus bovis in Cattle and Buffalo in Punjab and Sindh provinces, Pakistan
Prävalenz von Cysticercus bovis in Rindern und Büffeln aus den pakistanischen Provinzen Punjab und Sindh
Kashif Nauman, Peter Paulsen, Iftikhar Ali, Jamal Nasir, Frans J. M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(5), 141–145 - Original Article
Prevalence of Yersinia enterocolitica 4/O:3 in raw pork at retail market in Latvia
Prävalenz von Yersinia enterocolitica 4/O:3 in rohem Schweinefleisch aus dem Einzelhandel in Lettland
Margarita Terentjeva, Aivars BerzinsJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(5), 136–140 - Original Article
Importance of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in dairy production
Zur Bedeutung von Methicillinresistenten Staphylococcus aureus in der Milcherzeugung
Claudia Zinke, Elmar Mohr, Volker KrömkerJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(5), 128–135