Volume 64 Issue 4 2013 - (August 2013)
- Original Article
From milk to whey
Von der Milch zur Molke
Hans-Jörg DenzlerJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 119–121 - Original Article
Milk and human Health
Milch und die menschliche Gesundheit
Britta LudewigJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 117–118 - Original Article
Milk and dairy products from the official perspective of Lower Saxony
Milch und Milchprodukte aus landesamtlicher Sicht Niedersachsens
Asmien Christiane Brix, Sabine ThielkeJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 113–117 - Original Article
Bovine colostrum for human nutrition
Bovines Kolostrum zur humanen Ernährung
Christiane von Münchhausen, Nils Th. Grabowski, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 109–112 - Original Article
Influence of quarter-individual milking in a conventional milking parlor on milk constituents of dairy cows
Einfluss des viertelindividuellen Melkens im konventionellen Melkstand auf die Milchinhaltsstoffe bei Milchkühen
Anika Müller, Sandra Rose-Meierhöfer, Christian Ammon, Sabrina Elsholz, Reiner BrunschJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 103–108 - Original Article
Physicochemical profiles and sensory differences in German fluid milk products: traditionally pasteurized, extended shelf life, and ultra-high-temperature processed
Chemisch-physikalisches Profil und sensorische Unterschiede bei deutschen Konsummilchsorten: traditionell hergestellt, länger haltbar (extended-shelf-life, ESL) und ultrahocherhitzt
Nils Th. Grabowski, Birte Ahlfeld, Asmien Brix, Antje Hagemann, ... Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(4), 96–102