Volume 63 Issue 5 2012 - (October 2012)
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Descriptive sensory analysis with integrated quality rating as a tool for quality testing of commercial food products
Beschreibende sensorische Analyse mit integrierter Qualitätsbeurteilung als Methode der Qualitätsbewertung kommerzieller Lebensmittel
Goetz Hildebrandt, Jörg Jacob, Britta Loewe-Stanienda, Jörg Oehlenschläger, Bianca Schneider-HäderJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(5), 155–162 - Original Article
Tenacity of T. gondii tissue cysts in fermented sausages – literature survey and own studies
Tenazität von Toxoplasma-gondii-Gewebezysten in Rohwurst – Literaturübersicht und erste Ergebnisse eigener Untersuchungen
Susan Pott, Martin Koethe, Berit Bangoura, Birte Zöller, ... Martina LudewigJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(5), 147–154 - Original Article
Microbiological condition of chicken doner kebab sold in Vienna, Austria
Mikrobiologische Beschaffenheit von Döner Kebab aus Hühnerfleisch in Wien
Irem Omurtag, Frans J. M. Smulders, Friederike Hilbert, Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(5), 142–146 - Original Article
In vitro characterization of Shiga toxinproducing and generic Escherichia coli in respect of cheese production-relevant stresses
In vitro Charakterisierung von Shigatoxin-produzierenden und generischen Escherichia coli im Hinblick auf mit der Käseproduktion assoziierte Stressfaktoren
Silvio Peng, Roger Stephan, Jörg Hummerjohann, Jorge Blanco, Claudio ZweifelJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(5), 136–141 - Original Article
Growth and survival of Yersinia enterocolitica and Escherichia coli O157:H7 in fresh sausages
Wachstums und Überlebensrate von Yersinia enterocolitica und Escherichia coli O157:H7 in rohen Bratwürsten
Suvi Joutsen, Riikka Keto-Timonen, Hannu KorkealaJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(5), 132–135