Volume 62 Issue 3 2011 - (June 2011)
- Review
Review: Survey on the production conditions for animal fats as feed ingredients in Germany
Übersichtsarbeit: Erhebung zu Produktionsbedingungen von tierischen Fetten für Fütterungszwecke in Deutschland
Susan Kröger, Paula Brünig, Helmut Schafft, Monika Lahrssen-Wiederholt, ... Jürgen ZentekJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(3), 96–103 - Original Article
Analysis of the most common causes of viscera condemnation in pigs (liver, kidney, heart), in a slaughterhouse of Costa Rica, and its economical implication
Untersuchung der häufigsten Ursachen für Organverwurf bei Schweinen (Leber, Niere, Herz) in einem Schlachthof in Costa Rica und deren wirtschaftliche Bedeutung
RH Mateus-Vargas, EM Jiménez-Loaiza, CE Alfaro-Zúñiga, A Passos-PequenoJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(3), 88–95 - Original Article
Repeatability of anatomical-pathological findings at the abattoir for characteristics of animal health
Zur Reproduzierbarkeit der Befund - erfassung am Schlachthof für Merkmale der Tiergesundheit
Susanne Hoischen-Taubner, Thomas Blaha, Christina Werner, Albert SundrumJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(3), 82–87 - Original Article
Nutrient composition of broiler and turkey breast meat in relation to age, gender and genetic line of the animals
Nährstoffzusammensetzung von Hähnchen- und Putenbrustfleisch in Abhängigkeit von Alter, Geschlecht und Genetik der Tiere
Carsten Krischek, Sabine Janisch, Ronald Günther, Michael WickeJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(3), 76–81