Volume 61 Issue 2 2010 - (April 2010)
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Use of Bioluminescence in the Assessment of the Degree of Cleanliness of Milk Tanks in Goat Milk Processing Plants
Anwendung der Biolumineszenzmethode zur Bewertung des Sauberkeitsgrades der Sammeltanks in Ziegenmilchmolkereien
Dorota Cais-Sokolinska, Jan Pikul, Jacek WójtowskiJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(2), 75–79 - Original Article
Microbiological and chemical analyses of exotic foodstuffs of animal origin in Europe
Mikrobiologische und chemische Analyse exotischer Lebensmittel tierischer Herkunft in Europa
Nils Thomas Grabowski, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(2), 63–74 - Original Article
Effects of different temperatures on virulence factors and antimicrobial resistance of Aeromonas isolated rom retail food
Einfluss unterschiedlicher Temperaturen auf die Virulenzfaktoren und die antimikrobielle Resistenz von Aeromonas Isolaten aus Lebensmitteln
Ergin Kariptas, Belgin Erdem, Sener TulumogluJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(2), 57–62 - Original Article
Identification of tropical shrimp species by RFLP and SSCP analysis of mitochondrial genes
Identifizierung tropischer Garnelenarten durch RFLP- und SSCP-Analyse mitochondrialer Gene
Karin Schiefenhövel, Hartmut RehbeinJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(2), 50–56 - Original Article
Quality of organically and conventionally farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and smoked products thereof from the German market
Qualität von frischen und heißgeräucherten Regenbogenforellen (Oncorhynchus mykiss) aus konventioneller und ökologischer deutscher Aquakultur
Monika Manthey-Karl, Horst Karl, Ines Lehmann, Carsten Meyer, ... Reinhard SchubringJ. Food Safety Food Qual. 2010, 61(2), 40–49