Volume 66 Issue 1 2015 - (February 2015)
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Antibacterial effect of myrtle (Myrtus communis L.) leaves extract on microorganisms
Antibakterielle Wirkung von Myrtenblätterextrakten (Myrtus communis L.) auf Mikroorganismen
Mehmet Musa Özcan, Bekir Uyar, Ahmet ÜnverJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(1), 18–21 - Original Article
The effect of some spices extracts on the oxidative stability of Yayik butter
Einfluss von Gewürzextrakten auf die oxidative Stabilität von Fassbutter
Durmus¸ Sert, Derya Arslan, Ahmet Ayar, M. Musa ÖzcanJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(1), 10–17 - Original Article
Effect of polyphenol content on the antimicrobial activity of natural extracts from agro-industrial by-products
Einfluss des Polyphenolgehaltes auf die antimikrobielle Wirkung natürlicher Extrakte aus agarindustriellen Nebenprodukten
M. Sanz-Puig, M. C. Pina-Pérez, J. Sáenz, I. Marañón, ... A. Martínez-LópezJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(1), 4–9