Volume 65 Issue 3 2014 - (June 2011)
- Original Article
Comparison of somatic cell counts and cycle threshold values in bovine milk samples with varying numbers of pathogens detected by real-time PCR
Vergleich von somatischen Zellgehalten und ct-Werten in bovinen Milchproben mit unterschiedlicher Anzahl durch real-time PCR nachgewiesener Erreger
Susanne Spittel, Martina HoedemakerJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(3), 78–83 - Original Article
Food-borne infections after consumption of melons
Lebensmittelinfektionen nach Verzehr von Melonen
Almut Niederberger, Petra Hiller, Heidi Wichmann-SchauerJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(3), 72–77 - Original Article
Antiviral activity of selected starter and protective cultures in short-fermented raw sausages
Antivirale Wirkung von ausgewählten Starter- und Schutzkulturen in kurzgereiften Rohwürsten
Anett Lange-Starke, Anja Petereit, Uwe Truyen, Peggy Gabriele Braun, ... Thiemo AlbertJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(3), 65–71 - Original Article
Influence of high pressure treatment on microbial proteases of relevant spoilage organisms
Einfluss von Hochdruckbehandlungen auf mikrobielle Proteasen relevanter Verderbnisorganismen
Peggy Gabriele Braun, Sandra Knobloch, Thomas HenleJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(3), 60–64