Volume 65 Issue 2 2014 - (April 2014)
- Case Report
Case report: Recurrent Campylobacter detection in salad at a kebab shop
Fallbericht: Wiederholter Campylobacter Nachweis im Salat bei einem Kebab Imbiss
Monika Matt, Michaela MannJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(2), 50–53 - Original Article
Microbiological status of pig carcasses in mobile chilling vehicles
Mikrobiologischer Status von Schweineschlachtkörpern in mobilen Kühlfahrzeugen
Nina Langkabel, Robin Großpietsch, Martina Oetjen, Lieselotte Bräutigam, ... Reinhard FriesJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(2), 45–49 - Original Article
Fatty acid profile and quality specifications of chocolate spreads
Fettsäuremuster und Qualitätsspezifikationen von Nuss-Nougat-Cremes
Hasan Hüseyin Kara, Abdullah Çaglar, Emin Mercan, Gökçen Gök, ... Merve ArslanJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(2), 40–44 - Original Article
Shelf-life study of Guava (Psidium guajava L.) under active packaging: An experiment with potassium permanganate salt as ethylene absorbent
Haltbarkeitsstudie über aktiv verpackte Guaven (Psidium guajava L.): Ein Versuch mit Kaliumpermanganatsalz als Ethylen-Absorber
Ranjeet Singh, S. K. GiriJ. Food Safety Food Qual. 2014, 65(2), 32–39