Volume 64 Issue 3 2013 - (June 2013)
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Evaluation of antimicrobial activities of plant extracts of in vitro cultures of selected microorganisms relevant to food, part B: hop
Evaluierung der antimikrobiellen Wirkung von Pflanzenextrakten auf lebensmittelhygienisch relevante Mikroorganismen in In-vitro-Kultur, Teil B: Hopfen
Karin Kühnast, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(3), 84–90 - Original Article
Microbiological quality of typical foods served in Thai restaurants in Vienna, Austria
Mikrobiologische Beschaffenheit von typischen Gerichten in Wiener Thai Restaurants
Nattakarn Awaiwanont, Frans J. M. Smulders, Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(3), 78–83 - Original Article
Short communication:
Performance of a commercially available latex agglutination test kit for the identification of SalmonellaKurzmitteilung:
Evaluierung eines kommerziell erhältlichen Latex-Agglutinations Tests zur Identifizierung von SalmonellenHeike Margot, Grethe Sägesser, Claudio Zweifel, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(3), 75–77 - Original Article
Outbreak of non-sorbitol-fermenting shiga toxin-producing E. coli O157:H7 infections among school children associated with raw milk consumption in Germany
Ausbruch bedingt durch nicht-sorbitol-fermentierende STEC O157:H7 unter Schulkindern in Verbindung mit dem Verzehr von Rohmilch in Deutschland
Markus Kirchner, Cornelia Dildei, Martin Runge, Asmien Brix, ... Johannes DreesmanJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(3), 68–74