Volume 64 Issue 1 2013 - (February 2013)
- Original Article
Evaluation of antimicrobial activities of plant extracts of in vitro cultures of selected microorganisms relevant to food – part A: rooibos
Evaluierung der antimikrobiellen Wirkung von Pflanzenextrakten auf lebensmittel - hygienisch relevante Mikroorganismen in In-vitro-Kultur – Teil A: Rooibos
Karin Kühnast, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(1), 24–30 - Original Article
Quality aspects and species identification of cephalopod products on the German market
Qualität und Speziesidentifizierung von Cephalopodenprodukten auf dem deutschen Markt
Monika Manthey-Karl, Ute Ostermeyer, Juliane Barth, Hartmut RehbeinJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(1), 15–23 - Original Article
Incorporation of lactic acid as an antimicrobial agent in polyamide food-packaging films
Einlagerung von Milchsäure als antimikrobiellem Wirkstoff in Polyamidfilmen für die Lebensmittelverpackung
Sabine Wanda, Peter Paulsen, Melinda Budai, Shahriar Vali, Frans J.M. SmuldersJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(1), 8–14 - Original Article
Detection of Salmonella in poultry meat using culture method, enzyme-linked fluorescent immunoassay and immunochromatography
Nachweis von Salmonella in Geflügelfleisch mittels kultureller Methoden, Immunoassay und Immunchromatographie
Cornelia Meyer, Maria Fredriksson-Ahomaa, Susanne Thiel, Kaja Kokott, Erwin MärtlbauerJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(1), 4–7