Volume 63 Issue 6 2012 - (December 2012)
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Changes in the texture of scalded sausages stored under modified atmosphere conditions
Änderung der Textur von unter modifizierter Atmosphäre aufbewahrten Brühwürsten
Małgorzata Stasiewicz, Krzysztof Lipinski, Marek CierachJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(6), 187–192 - Original Article
Determination of some virulence factors in staphylococci isolated from milk and meat products
Bestimmung von Virulenzfaktoren aus Staphylokokken-Isolaten von Milch- und Fleischprodukten
Neslihan Gündogan, Özlem Ataol, Safiye GünalJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(6), 182–186 - Original Article
A ß-galactosidase negative E. coli isolated from a raw milk sample leading to atypical colonies on RAPID’E.coli 2 agar
Atypische Kolonien auf RAPID’E.coli 2 Agar bedingt durch einen ß-Galactosidase negativen E. coli isoliert aus einer Rohmilchprobe
Sophia Johler, Mirjam Moser, Sabrina Corti, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(6), 179–181 - Original Article
Detection of Salmonella spp. in small ruminants using immunoassay and PCR
Nachweis von Salmonella spp. bei kleinen Wiederkäuern mittels Immunoassay und PCR
Rebecca Bonke, Silke Wacheck, Elisabeth Stüber, R. Stephan, Maria Fredriksson-AhomaaJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(6), 175–178 - Original Article
Cronobacter sakazakii growth prediction in Reconstituted Powdered Infant Formula Milk
Modellierung des Wachstums von Cronobacter sakazakii in zubereiteter Säuglingsanfangsnahrung
Maria C. Pina-Pérez, Dolores Rodrigo, Antonio MartínezJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(6), 168–174