Volume 74 Issue 5 2023 - (October 2023)
- Original Article
Effect of sodium benzoate and potassium sorbate on Burkholderia cepacia, Paraburkholderia tropica and Paraburkholderia fungorum in flavored noncarbonated water
Wirkung von Natriumbenzoat und Kaliumsorbat auf Burkholderia cepacia, Paraburkholderia tropica und Paraburkholderia fungorum in aromatisiertem Wasser ohne Kohlensäure
Gabriela Krátká, Iveta Horsáková, Ladislava Rýdlová, Aleš RajchlJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(5), 149–153 - Original Article
Seasonal variation of aflatoxin M1 level in cow milk from Turkey
Saisonale Schwankungen des Aflatoxin M1-Gehalts in Kuhmilch aus der Türkei
Fatih Özbey, Ezgi Yikici, Bülent KabakJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(5), 144–148 - Original Article
Sous vide – dangerous lifestyle or safe food?
Sous-vide – gefährlicher Lifestyle oder sicheres Lebensmittel?
Christiane Häcker, Maria Grießbach, Christina Jahr, Annette König, ... Katrin KoppJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(5), 132–143