Volume 66 Issue 2 2015 - (April 2015)
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Behaviour of an Escherichia coli strain deleted in the salt stress response gene kdpA during production and ripening of a semi-hard cheese
Verhalten eines im Salzstressantwort-Gen kdpA deletierten Escherichia coli Stammes während der Produktion und Reifung eines Halbhartkäses
Silvio Peng, Dieter Weik, Roger Stephan, Jörg HummerjohannJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(2), 46–50 - Original Article
Legal regulations for the introduction of products of animal origin in personal consignments into the European Union and their implementation in Germany
Gesetzliche Regularien über die nicht-kommerzielle Einfuhr bestimmter Mengen von Erzeugnissen tierischen Ursprungs für den persönlichen Verbrauch in die Europäische Gemeinschaft und deren Umsetzung in Deutschland
Wiebke Jansen, Nils Th. Grabowski, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(2), 41–45 - Original Article
Development of a Quantitative Real-time PCR Method to Determine the Total Bacterial Count in Fresh Poultry Meat
Entwicklung einer quantitativen Real-time PCR Methode zur Bestimmung der Gesamtkeimzahl in Geflügelfleisch
Raha Vatanparast, Hans-Dieter Werlein, Brita M. WatkinsonJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(2), 33–40 - Original Article
Evaluation of the CHROMagar™ STEC medium for the detection of Shiga toxinproducing Escherichia coli
Evaluierung des CHROMagar™ STEC Mediums für den Nachweis von Shigatoxin-bildenden Escherichia coli
Nicole Cernela, Claudio Zweifel, Roger StephanJ. Food Safety Food Qual. 2015, 66(2), 28–32