Volume 64 Issue 2 2013 - (April 2013)
- Original Article
Hair testing for residue control in foodproducing animals – A pilot study on six beta-agonists in cattle
Die Haaranalytik in der Rückstandskontrolle bei Lebensmittel-liefernden Tieren – Eine Pilotstudie mit sechs beta-Agonisten beim Rind
Frank Hamann, Wolfgang Radeck, Carolin Stachel, Petra GowikJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(2), 55–60 - Original Article
Organoleptic, physicochemical and microbiological properties of caviar at retail trade
Organoleptische, physikalisch-chemische und mikrobiologische Eigenschaften von Kaviar aus dem Einzelhandel
Kathrin Oeleker, Thomas Alter, Josef Kleer, Ralf-Peter Pund, ... Stephan HuehnJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(2), 50–54 - Original Article
Evaluation of molecular methods for identification of filamentous fungi in food
Evaluierung von molekularbiologischen Methoden für die Identifizierung von filamentösen Pilzen in Lebensmittel
Claudia Unterberger, Ingrid Huber, Susanne vKaditzky, Anne Benker, ... Ulrich BuschJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(2), 43–49 - Original Article
Sprouts as vehicle in foodborne outbreaks
Sprossen als Vehikel für lebensmittelbedingte Krankheitsausbrüche
Almut Niederberger, Petra Hiller, Heidi Wichmann-SchauerJ. Food Safety Food Qual. 2013, 64(2), 36–42