Volume 63 Issue 2 2012 - (April 2012)
- Original Article
Decontamination of steel and reusable tungsten carbide beads for prevention of DNA deportation in a PCR-laboratory
Dekontamination von Stahl- und wiederverwendbaren Wolframcarbidkugeln zur Prävention einer DNA-Verschleppung im PCR-Labor
Nina Langkabel, Stephanie Meyer, Robin Großpietsch, Lieselotte Bräutigam, ... Reinhard FriesJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(2), 47–52 - Original Article
Changes in the pH and microbiological parameters of coarsely-ground cooked sausages stored under different modified atmosphere conditions
Veränderungen ausgewählter Qualitätsmerkmale bei unter Schutzatmosphäre gelagerten grobzerkleinerten Brühwürsten
Mal⁄gorzata Stasiewicz, Krzysztof Lipinski, Marek CierachJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(2), 42–46 - Original Article
Growth kinetics of heated Bacillus cereus spores in extracts acidified with different acidulants
Wachstumskinetik erhitzter, mit verschiedenen Säuerungsmitteln angesäuerter, Bacillus cereus Sporen
Sidonia Martínez, Jorge Armesto, Inmaculada Franco, Javier CarballoJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(2), 35–41 - Review
Review: Benefits and risks of the use of antimicrobial components in the food chain
Review: Nutzen und Risiken der Anwendung antimikrobieller Werkstoffe in der Lebensmittelkette
Yvonne Ilg, Judith KreyenschmidtJ. Food Safety Food Qual. 2012, 63(2), 28–34