Volume 75 Issue 5 2024 - (October 2024)
- Original Article
Effects of heat treatment on nutritional profiles and antioxidant activity of peanuts
Einfluss von Wärmebehandlungen auf Nährstoffprofile und antioxidative Aktivität von Erdnüssen
Yuxi Zhang, Jie Zhu, Danfeng Wu, Xiaofang LiuJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(5), 144–152 - Original Article
Chemical composition and selected element contents of livers from wild game hunted in Austria
Chemische Zusammensetzung und ausgewählte Elementgehalte von Lebern von in Österreich erlegtem Wild
Nadine Diethart, Armin Deutz, Susanne Bauer, Peter PaulsenJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(5), 135–143 - Original Article
Current innovations in three-dimensional food printing (3DFP) technology and food science: a review
Aktuelle Innovationen in der dreidimensionalen Lebensmittel Drucktechnologie (3DFP) und Lebensmittelwissenschaft: ein Überblick
İrem Kılınç, Berna KılınçJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(5), 124–134