Volume 75 Issue 4 2024 - (August 2024)
- Original Article
Determination of the effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on selected quality parameters of Bez Sucuk, a traditional fermented sausage
Bestimmung der Wirkung von Kurkuma (Curcuma longa L.) auf ausgewählte Qualitätsparameter von Bez Sucuk, einer traditionellen fermentierten Wurst
Serap Kılıç Altun, Mehmet Emin Aydemir, İsmail Şah Harem HaremJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(4), 112–119 - Original Article
Monitoring of changes in the macro- and micro-element and heavy metal contents of soaked, roasted, boiled chickpea (Cicer arietnum L.) grains and processed waters
Überwachung der Veränderungen des Gehalts an Makro- bzw. Mikroelementen und Schwermetallen in eingeweichten, gerösteten und gekochten Kichererbsenkörnern (Cicer arietnum L.) sowie in Verarbeitungswasser
Mehmet Musa Özcan, Duygu Akçay Kulluk, Fatma Gökmen Yılmaz, Mustafa Mete Özcan, Nesim DursunJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(4), 106–111 - Original Article
Impact of different fumigants on the quality of perishables
Auswirkungen verschiedener Begasungsmittel auf die Qualität verderblicher Waren
Anisha Kathpalia, Sumitra Arora, Jai Gopal SharmaJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(4), 96–105