Volume 73 Issue 5 2022 - (October 2022)
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Impact of UV-C and thermal pasteurization on bioactive compounds, sensory characteristics and aroma profile of traditionally produced koruk vinegar
Auswirkungen von UV-C und thermischer Pasteurisierung auf bioaktive Verbindungen, sensorische Eigenschaften und das Aromaprofil von traditionell hergestelltem Koruk-Essig
Sıla Barut Gök, Seydi Yıkmıs, Okan Levent, Selen KaratasJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(5), 158–167 - Original Article
Investigation of prevalence, serotyping, and antibiotic resistance of Listeria monocytogenes in samples of meat, milk, and cheese from eastern Turkey
Untersuchung der Prävalenz, Serotypisierung, und Antibiotikaresistenz von Listeria monocytogenes in Proben von Fleisch, Milch und Käse aus der Osttürkei
Tugba Cebeci, Burcu Karagulle, Barıs OtluJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(5), 152–157 - Original Article
Microbiological quality and nutritional values of honey bee pollen
Mikrobiologische Qualität und Nährwerte von Honigbienenpollen
Mehtap Çelik, Nilgün ÖncülJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(5), 142–151