Volume 73 Issue 2 2022 - (April 2022)
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Effect of freeze-dried yoghurt powders on the physicochemical, microbial changes, and Texture profiles of Sucuk, a traditional turkish fermented sausage, throughout fermentation
Einfluss von gefriergetrockneten Joghurtpulvern auf die physikalisch-chemischen, mikrobiellen Veränderungen und Texturprofile von Sucuk, einer traditionellen türkischen fermentierten Wurst, während der Fermentation
Kubra Unal, Ali Samet Babaoğlu, Talha Demirci, Mustafa KarakayaJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(2), 67–73 - Original Article
Investigation of a new Lactobacillus delbrueckii strain from human milk as a probiotic candidate
Untersuchung eines neuen Lactobacillus delbrueckii-Stammes aus menschlicher Milch als probiotischer Kandidat
Meltem Asan-Ozusaglam, Ayse GunyaktiJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(2), 58–66 - Original Article
Quo vadis: Teaching during the SARS CoV-2 pandemic – Changes in teaching of food hygiene subjects at the universities / faculties of veterinary medicine in German speaking countries
Quo vadis: Lehre innerhalb der SARS-CoV-2-Pandemie – Die Umstellung der Lehre der lebensmittelhygienischen Fächer an den veterinärmedizinischen Universitäten und Fakultäten des deutschsprachigen Raums
I. Csadek, M. Wagner, D. Lingnau, T. Alter, ... P.G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(2), 48–57