Volume 73 Issue 1 2022 - (February 2022)
- Review
Review: Overview of treatments for improving the microbial safety of dry fermented sausages
Übersichtsarbeit: Überblick über Behandlungen zur Verbesserung der mikrobiellen Sicherheit von trockenfermentierten Würsten
Miroslav S. Dučić, Siniša L. MarkovJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(1), 33–42 - Original Article
Ecological parameters which control the in vitro development and growth of Klebsiella isolates from traditional Serbian cheese
Ökologische Parameter, die in-vitro-Entwicklung und das Wachstum von Klebsiella-Isolaten aus traditionellem serbischem Käse steuern
Katarina G. Mladenović, Mirjana Ž. Grujović, Jelena N. Grujić, Ljiljana R. ČomićJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(1), 25–32 - Original Article
The data information system PPP-InfoS for animal health and welfare of fattening pigs: testing of its acceptance
Das Dateninformationssystem PPP-InfoS zu Tiergesundheit und Tierwohl beim Mastschwein: Überprüfung der Akzeptanz
Franziska Nienhaus, Thomas Kornhoff, Anna Wendt, Kay Knöll, ... Diana MeemkenJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(1), 13–24 - Original Article
Which conclusions can be drawn from rates and reasons for condemnation of cattle at meat inspection from 2007 to 2018 in German slaughterhouses?
Welche Schlüsse lassen sich aus den Beanstandungen bei der Fleischuntersuchung von Rindern aus den Jahren 2007 bis 2018 in Deutschland ziehen?
Lüppo Ihno EllerbroekJ. Food Safety Food Qual. 2022, 73(1), 4–12