Volume 72 Issue 2 2021 - (April 2021)
- Original Article
Chemical composition of raw cashew (anarcardium occidentale) nuts sourced from Enugu State, South Eastern Nigeria
Chemische Zusammensetzung von rohen Cashewnüssen (Anarcardium occidentale) aus dem Bundesstaat Enugu, Südost-Nigeria
Chinelo C. Nkwocha, Nene O. Uchendu, Angela N. AmujiriJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(2), 66–70 - Original Article
Evaluation of food safety among rural households: A study of measurements, determinants and policy implications
Bewertung der Lebensmittelsicherheit in ländlichen Haushalten: Eine Studie zu Messungen, Determinanten und politischen Implikationen
Shamsheer ul Haq, Pomi Shahbaz, Ismet Boz, Syed Asif Ali NaqviJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(2), 54–65 - Original Article
Composition of rainbow trout filets (Oncorhynchus mykiss): Reference data for the analysis of added water
Zusammensetzung von Regenbogenforellenfilets (Oncorhynchus mykiss): Vergleichswerte für die Untersuchung hinsichtlich eines Wasserzusatzes
Andreas Miller, Jörg Barthel, Anja Demmel, Tobias Kauer, ... Claudia WobstJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(2), 49–53 - Original Article
Design of a system to determine cattle-hide cleanliness with respect to national specifications
Ausgestaltung einer Systematik zur Erhebung der Sauberkeit von Schlachtrindern unter Berücksichtigung nationaler Anforderungen
Veronika Weber, Anne Hiller, Lüppo EllerbroekJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(2), 38–48