Volume 72 Issue 1 2021 - (February 2021)
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The effects of incorporating chitosan on the functional and physical characteristics of ground beef patties
Die Auswirkungen der Einarbeitung von Chitosan auf die funktionellen und physikalischen Eigenschaften von Rinderhackfleischpasteten
Emine Aşık-Canbaz, Burak Demirhan, Ece Kızılkaya, Kezban CandoğanJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(1), 27–33 - Original Article
Raw milk composition and sanitary quality after summer in semi-arid region
Rohmilchzusammensetzung und hygienische Qualität nach dem Sommer in einer semiariden Region
Lynda Allouche, Mohamed Hamadouche, Tania Portolés Nicolau, Toufik MadaniJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(1), 21–26 - Original Article
Ultrasound application and electrolyzed water combination improve the microbial quality and textural parameters of chicken breast meats
Die Kombination aus Ultraschallanwendung und elektrolysiertem Wasser verbessert die mikrobiologische Qualität und die texturellen Parameter von Hähnchenbrustfleisch
Ali Samet Babaoğlu, Hatice Berna Poçan, Talha Demirci, Mustafa KarakayaJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(1), 12–20 - Original Article
In vitro antibacterial activity of some essential oils against Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium isolated from meat
In vitro antibakterielle Aktivität einiger ätherischer Öle gegenüber aus Fleischprodukten isolierten Salmonella Enteritidis und Salmonella Typhimurium
Suzana Vidaković Knežević, Sunčica Kocić-Tanackov, Snežana Kravić, Slobodan Knežević, ... Nedjeljko KarabasilJ. Food Safety Food Qual. 2021, 72(1), 4–11