Volume 71 Issue 4 2020 - (August 2020)
- Original Article
Effect of chitosan based edible coating enriched with extracts from walnut leaves and sweet cherry stems on the quality of precooked pork patties
Wirkung eines essbaren Überzugs auf Chitosan-Basis, angereichert mit Extrakten aus Walnussblättern und Süßkirschstängeln, auf die Qualität von vorgekochten Schweinefleischpasteten
Andrei Iulian Boruzi, Violeta NourJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(4), 98–104 - Original Article
Determination of microbiological properties of milk-based desserts presented for consumption in Ankara, Turkey
Bestimmung der mikrobiologischen Eigenschaften von zum Verzehr angebotenen Desserts auf Milchbasis in Ankara, Türkei
Pınar KaynarJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(4), 93–97 - Original Article
Surface decontamination of white cheese by pulsed UV light treatment
Oberflächendekontamination von Weißkäse durch gepulste UV-Lichtbehandlung
Nene Meltem Keklik, Adil Elik, Uğur Salgin, Ali Demirci, Gamze KoçerJ. Food Safety Food Qual. 2020, 71(4), 86–92