Volume 70 Issue 4 2019 - (August 2019)
- Original Article
Moisture dependent physical properties of dehusked unsplitted pigeon pea
Feuchtigkeitsabhängige physikalische Eigenschaften von geschälten, nicht geteilten Straucherbsen
Chandan Solanki, Dhritiman Saha, Ranjeet SinghJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(4), 117–123 - Original Article
A new kinetic method using UV-VIS spectrophotometry for determination of caffeic acid in propolis
Ein neues kinetisches Verfahren zur Bestimmung von Kaffeesäure in Propolis mittels UV-VIS-Spektrophotometrie
Danijela A. Kostic, Snezana Mitic, Milan Mitic, Emilija Pecev Marinkovic, ... Gordana StojanovicJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(4), 111–116 - Original Article
Amino acid decarboxylase activity, biofilm formation and antibiotic resistance of gram-negative bacteria isolated from marine fish, calf meat and chicken
Aminosäuren-Dekarboxylase-Aktivität, Biofilmbildung und Antibiotikaresistenz gramnegativer Bakterien isoliert aus Meeresfischen, Kalbs- und Hähnchenfleisch
Neslihan Gundog˘an, M. Burcu Külahcı, Ethem Serhat YavasJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(4), 99–110 - Original Article
Occurrence and antimicrobial resistance profile of Salmonella isolated from native fish slaughtered and commercialised in Brazil
Vorkommen und Antibiotikaresistenzprofil von Salmonellen aus in Brasilien geschlachteten und vermarkteten einheimischen Fischen
Adelino Cunha-Neto, Pedro Panzenhagen, Larrayane Carvalho, Dália Rodrigues, ... Eduardo FigueiredoJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(4), 94–98