Volume 70 Issue 1 2019 - (February 2019)
- Original Article
Evaluation of nutritional and other functional qualities as well as dietary safety of pumpkin leaves
Bewertung der ernährungsphysiologischen und anderen funktionellen Eigenschaften sowie der Lebensmittelsicherheit von Kürbisblättern
Guangpu Zeng, Wenbiao Wu, Wei HuangJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(1), 23–29 - Original Article
Determination of Seasonal Distribution of Aflatoxin M1 Level in Cheese Production
Bestimmung der saisonalen Verteilung des Aflatoxin M1-Gehalts in der Käseproduktion
Bayram Çetin, Yılmaz Özcan, Hatice S¸anlıdere Alog˘lu, André Becker, Amir AbdulmawjoodJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(1), 17–22 - Original Article
Microbiological and sensory quality of salmon products from retail in Leipzig
Mikrobiologische und sensorische Qualität von Lachserzeugnissen aus dem Leipziger Einzelhandel
Martina Ludewig, Julia Höhne, Peggy G. BraunJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(1), 10–16 - Original Article
The effects of autochthonous probiotic strains of Lactobacillus brevis and Pediococcus pentosaceus on Staphylococcus aureus during production and ripening of white-pickled cheeses
Auswirkungen von autochthonen probiotischen Stämmen von Lactobacillus brevis und Pediococcus pentosaceus auf Staphylococcus aureus bei der Herstellung und Reifung weisser Käse in Salzlake
Münevver Yücebay, G. Seval Karslı, Birce Mercanoglu Taban, S. Aykut Aytaç, ... Mustafa AkçelikJ. Food Safety Food Qual. 2019, 70(1), 4–9