Volume 69 Issue 4 2018 - (August 2018)
- Original Article
Microbiological and chemical characteristics of pasta filata type cheese from raw ewe milk, using thermophilic and mesophilic starters
Mikrobiologische und chemische Eigenschaften von Käse vom Typ „Pasta filata“ aus roher Schafsmilch unter Verwendung von thermophilen und mesophilen Startern
C. Tripaldi, G. Palocci, S. Di Giovanni, N. Marri, ... S. AmatisteJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(4), 123–129 - Original Article
Growth of Listeria monocytogenes, Yersinia pseudotuberculosis and yeasts on fresh vegetables packaged under modified atmospheres at 6 °C
Wachstum von Listeria monocytogenes, Yersinia pseudotuberculosis und Hefen auf frischen Gemüse verpackt unter Schutzatmosphären bei 6 °C
Juho Koskinen, Sonja Takalo, Anssi Vuorinen, Anne-Cecile Normand, ... Riikka Keto-TimonenJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(4), 115–122 - Original Article
Food insects in the current food law of German-speaking nations and the EU
Speiseinsekten in der aktuellen Lebensmittelgesetzgebung deutschsprachiger Nationen und der EU
Nils Th. Grabowski, Birte Ahlfeld, Corinna KehrenbergJ. Food Safety Food Qual. 2018, 69(4), 108–114