Volume 68 Issue 5 2017 - (October 2017)
- Original Article
Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in brined cheese from weekly street markets in Ankara, Turkey
Enterotoxinbildende Staphylococcus aureus in Salzlakenkäse aus dem mobilen Straßenverkauf in der Provinz Ankara, Türkei
Birce Mercanoglu Taban, Ömer Akineden, Sahar KarimihachehsooJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(5), 117–123 - Original Article
Dynamics of the biogenic amines formation in sausages with 45 % of the common carp (Cyprinus carpio L.) meat
Dynamik der Bildung biogener Amine in Würsten mit 45 % Fleischanteil vom Karpfen (Cyprinus carpio L.)
Hana Buchtová, Petr Maršálek, Ladislav KašparJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(5), 112–116 - Original Article
Risk reduction of potential Vibrio parahaemolyticus transfer via blue mussels (Mytilus edulis L.) into the consumer in the Baltic Sea Region
Reduzierung des Risikos der potentiellen Übertragung von Vibrio parahaemolyticus durch Miesmuscheln (Mytilus edulis L.) auf den Konsumenten in der Ostseeregion
Harvey Harbach, Harry W. PalmJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(5), 106–111