Volume 68 Issue 2 2017 - (April 2017)
- Short Communication
Short communication: Antioxidant activity, phenolic compounds and mineral contents of boiled juices
Kurzmitteilung: Antioxidative Aktivität, phenolische Verbindungen und Mineralgehalte von gekochten Säften
Fahad Al Juhaimi, Mehmet Musa ÖzcanJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(2), 48–51 - Review
Review: Fungi in raw insect and arachnid taxa containing species used in human entomophagy: a review
Übersichtsarbeit: Pilze in rohen Insekten- und Spinnentiertaxa, die für den menschlichen Konsum genutzte Arten beinhalten: eine Übersicht
Nils Th. Grabowski, Sylvia Pingen, Patrick Grootaert, Günter KleinJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(2), 39–47 - Review
Review: Biodegradable packaging in the food industry
Übersichtsarbeit: Biologisch abbaubare Verpackungen in der Lebensmittelindustrie
Anita Ivanković, Karlo Zeljko, Stanislava Talić, Anita Martinović Bevanda, Marija LasićJ. Food Safety Food Qual. 2017, 68(2), 26–38