Volume 67 Issue 6 2016 - (December 2016)
- Original Article
Minimum requirements for the fat content of “Matjes”-herring and related products
Mindestanforderungen für den Fettgehalt von Matjes und matjesartigen Erzeugnissen
Edda Bartelt, Jörg Jacob, Goetz HildebrandtJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(6), 152–158 - Original Article
Effect of drying on antioxidant activity, total phenol and mineral contents of pear fruits
Wirkung der Trocknung auf die antioxidative Aktivität, Gesamtphenol und den Mineralgehalt von Birnenfrüchten
Fahad Al Juhaimi, Nurhan Uslu, Mehmet Musa Özcan, EL Fadıl EL Babiker, Kashif GhafoorJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(6), 164–167 - Original Article
Evaluation of microbiological quality of sushi sold in restaurants and supermarkets in turkey
Bestimmung der mikrobiologischen Qualität von in Restaurants und im Supermarkt erhältlichem Sushi in der Türkei
Aslı Cadun, E. Burcu Sen Yilmaz, Nida Demirtas, Kitiya VongkamjanJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(6), 159–163