Volume 67 Issue 5 2016 - (October 2016)
- Original Article
Evaluation of nutritional value of Carassius gibelio (Bloch, 1782)
Bewertung des Nährstoffgehaltes von Carassius gibelio (Bloch, 1782)
S. Tolasa Yilmaz, S. Cakli, T. Dincer, H. Sargin, C. UcokJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(5), 139–146 - Original Article
Post-harvest heat treatment of bananas – Effect on shelf life and quality
Wärmebehandlung von erntefrischen Bananen – Effekt auf Haltbarkeit und Qualität
Saroj Kumar Giri, Ranjeet Singh, Manoj Kumar Tripathi, Sanjay N. MoreJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(5), 132–138 - Original Article
Investigation of in vitro and in vivo antifungal activities of different plant essential oils against postharvest apple rot diseases – Colletotrichum gloeosporioides, Botrytis cinerea and Penicillium expansum
In vitro und in vivo Untersuchungen zur antimykotischen Aktivität verschiedener pflanzlicher ätherischer Öle gegenüber Nacherntekrankenheiten – Colletotrichum gloeosporioides, Botrytis cinerea und Penicillium expansum
Azime Yilmaz, Ertan Ermis, Nuh BoyrazJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(5), 122–131 - Original Article
By-products of vegetables from organic cultivars as antioxidant foodstuff
Gemüse-Nebenprodukte aus biologischem Anbau als antioxidative Nahrungsmittel
T. S. A. Rezende, S. F. Zanini, L. A. Milholli, G. R. S. Lima, ... A. MartínezJ. Food Safety Food Qual. 2016, 67(5), 116–121