Volume 75 Issue 3 2024 - (June 2024)
- Original Article
Determination of bioactive properties and quantitative values of phenolic components of different layers of pineapple fruit
Bestimmung der bioaktiven Eigenschaften und der quantitativen Werte der phenolischen Bestandteile verschiedener Schichten der Ananasfrucht
Nurhan Uslu, Mehmet Musa ÖzcanJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(3), 86–91 - Original Article
Influence of forest fruit purees (strawberry or blackberry) on the biochemical, microbiological, sensory properties, and consumer preferences of standard and probiotic cultured yogurts
Einfluss von Waldfruchtpüree (Erdbeere oder Brombeere) auf die biochemischen, mikrobiologischen und sensorischen Eigenschaften sowie die Verbraucherpräferenzen von Standard- und probiotischen Kulturjoghurts
Binnur Kaptan, Serap KayisogluJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(3), 77–85 - Original Article
Microbial and physicochemical quality of chicken decontaminated by UV-C light in comparison with lactic acid and sodium hypochlorite
Mikrobielle und physikalisch-chemische Qualität von mit UV-C-Licht dekontaminiertem Hühnerfleisch im Vergleich zur Dekontaminierung mit Milchsäure und Natriumhypochlorit
Shridhar Gadewar, Rupesh Waghamare, Sanjay Londhe, Prashant Suryawanshi, Smita KhodkeJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(3), 68–76