Volume 75 Issue 2 2024 - (April 2024)
- Review
Review:
The applications of Fuzzy Logic models on food and marine food productsÜbersichtsarbeit:
Die Anwendung von Fuzzy-Logik-Modellen auf Lebensmittel und MeeresfrüchteBerna Kılınç, İrem Kılınç, Çiğdem Takma, Yakut GevrekçiJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(2), 52–63 - Original Article
Biofilm formation capacities of Staphylococcus aureus strains isolated from döner kebab and effect of acetic acid and citric acid against their biofilms
Biofilmbildungsfähigkeit von Staphylococcus aureus-Stämmen isoliert aus Döner Kebab und Wirkung von Essig- und Zitronensäure gegen diese Biofilme
Asmaa Cherif Anntar, Ibrahim Benamar, Mohamed Salih Barka, Touhami Morghad, ... Boumedine Moussa BoudjemaaJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(2), 44–51 - Original Article
Effect of hybrid cooking (ultrasound – ohmic – infrared) method on textural and microbial properties of beefs
Auswirkung einer hybriden Garmethode (Ultraschall – Ohmsch – Infrarot) auf die texturellen und mikrobiellen Eigenschaften von Rindfleisch
Anıl Uzun Özcan, Medeni Maskan, Metin Bedir, Hüseyin BozkurtJ. Food Safety Food Qual. 2024, 75(2), 38–43