Volume 74 Issue 4 2023 - (August 2023)
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Assessment of garlic and onion powder as natural antioxidant on the physico-chemical properties, lipid-protein oxidation and sensorial characteristics of beef and chicken patties during frozen storage
Bewertung des Einflusses von Knoblauch- und Zwiebelpulver als natürliche Antioxidantien auf die physikalisch-chemischen Eigenschaften, die Lipid-Protein-Oxidation und die sensorischen Merkmale von Rind- und Hühnerfleischpasteten während der Gefrierlagerung
Ali Samet Babaoğlu, Hatice Berna Poçan, Tudi Ainiwaer, Hayriye Özkan, ... Mustafa KarakayaJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(4), 120–127 - Original Article
Safety assessment of Lactobacilli isolated from foods of animal origin
Sicherheitsbewertung von aus Lebensmitteln tierischen Ursprungs isolierten Laktobazillen
Didem Akpınar Kankaya, Banu Özden Tuncer, Yasin TuncerJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(4), 109–119 - Original Article
Authentication of fresh goat cheese by TaqMan based real-time PCR
Nachweis von frischem Ziegenkäse durch TaqMan-basierte Real-Time PCR
Yusuf Biçer, Gonca Sönmez, Gamze Turkal, Tahir Yilmaz, ... Gürkan UçarJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(4), 104–108