Volume 74 Issue 2 2023 - (April 2023)
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Comparative evaluation of the drying characteristics and quality attributes of Sarpagandha roots of various maturity stages using hot air, solar, sun and shade drying
Vergleichende Bewertung der Trocknungseigenschaften und Qualitätsmerkmale von Sarpagandha-Wurzeln verschiedener Reifestadien unter Verwendung von Heißluft-, Solar-, Sonnen- und Schattentrocknung
Manisha 1, Kalpana Rayaguru, Lalit Mohan Bal, Sonali Das, ... Subash Chandra SwainJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(2), 56–65 - Original Article
Optimisation of the marination process for frozen-thawed squid rings using response surface methodology
Optimierung des Marinierprozesses für gefrorene-aufgetaute Tintenfischringe unter Verwendung der Response-Surface-Methodik
Berna Kılınç, Fevziye Nihan Bulat, Sevcan Demir AtalayJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(2), 46–55 - Original Article
Evaluation of manufacturing conditions of a probiotic product using culture of Lactobacillus acidophilus
Bewertung der Herstellungsbedingungen eines probiotischen Produkts unter Verwendung einer Kultur von Lactobacillus acidophilus
Iman Kooshesh, Afsaneh Kooshesh, Mohammad Hossein MarhamatizadehJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(2), 40–45 - Original Article
Effects of high-concentrated CO2-stunning on slaughter lungs in fattening pigs: Incidence of blood aspiration and pulmonary hemorrhages
Auswirkungen einer hochkonzentrierten CO2-Betäubung auf Schlachtlungen bei Mastschweinen: Auftreten von Blutaspiration und Lungenblutungen
Tanja Frey, Katharina Schwalm-Wunsch, Maximiliane Kaschny, Agnes Richter, ... Frederik LöwensteinJ. Food Safety Food Qual. 2023, 74(2), 32–39